O AUTORICI

 

BRIGITA ČOLIĆ je uspješna autorica i inspiracijski, motivacijski i edukacijski pisac i govornik, te uvelike poznata po svojim Mudrostima koje su njen zaštitni znak kao spoj filozofije, znanja, inteligencije i britkosti uz LJUBAV koja joj je vodilja u svemu što stvara i živi.

Brigita je kognitivno-bihevioralni terapeut, član IANCP (The International Association of Neuro Linguistic Programming and Coaching) i terapeutsko-edukativni coach.

Osnivačica je i urednica više blogova. Autorica je više od 30 knjiga kako na našem tako i na engleskom jeziku, uključujući ciklus knjiga “Mudrost Ljubavi i Mudrost Života” (“Wisdom of Love and Wisdom of Life”) koji sadrži do sad objavljenih deset pojedinačnih i tri enciklopedijska izdanja, “Sexy Philosophy by Brigita”, “Love is the greatest elixir of life”, “Pričaj mi o ljubavi…”, knjiga “Kako uspjeti a sačuvati zdravlje”, “Putem Sunca”, “Učimo o emocijama” i “Zaželi želju i ostvari je!” posvećenih psihoterapiji, osobnom rastu i razvoju, knjiga “Teške životne situacije stvaraju heroje”, “Nikada nisi sam, Bog je uvijek uz tebe”, “PTSP – Metoda neuromentalnog pomaka digresijom po Brigiti Čolić” i “PTSP – Psihoterapijski pristup oboljelima od PTSP-a po Brigiti Čolić” posvećene PTSP-u, knjiga “Jessica i njen novi početak” i “Balkanske svekrve”, dječjih knjiga “Avantura četiri oblačića” i “Ptičica Kiti uči letjeti” (“Little bird Kitty learns how to fly”) koja je dio velikog humanitarnog projekta i donirana je izdavačkim kućama i organizacijama u Africi i Indiji koje se, poput autorice Brigite Čolić, bore za pravo svakog djeteta na edukaciju i sretno djetinjstvo.

Autorica je brojnih članaka o partnerskim ljubavnim odnosima, obiteljskim odnosima, odnosu modernog spram tradicionalnog primjenjivog na obitelj i odnose unutar nje, vjeri, feng shui-u, zdravom životu, lifestyle-u i brojnih članaka za djecu, te naravno onih posvećenih poboljšanju kvalitete života uvijek ‘iz ljubavi, kroz ljubav i ka ljubavi’.

Njeni brojni talenti uključuju i to da je dizajnerica, vrlo uspješna umjetnica s brojnim samostalnim i grupnim izložbama.

Autorica je i vlastite posebno napravljene, osmišljene i dizajnirane linije 3D umjetnosti temeljene na kromoterapiji “Magic Flowers by Brigita”. Čarobni cvjetići su posebno namijenjeni djeci, kao i djetetu u svima nama odraslima, koji razumijemo i osjećamo koliko LJUBAVI i OPTIMIZMA šire cvjetići i njihove čarobne boje.

 

Sva njena djela odišu istima i potiču na pozitivne promjene u životu te ne samo da šire ljubav već je i stvaraju.